Kvalitet i centrum

Kun 5 stjerner på trustpilot

Faglært arbejdskraft

Et malerfirma, der maler professionelt

Vi i Malerfirmaet E4 sætter en ære i vores arbejde, derfor møder du altid samarbejdsvillige og glade malere. Der er ingen problemer for små eller for store for vores dygtige faglærte malersvende.

Vi i Malerfirmaet E4 har stor respekt for at det er dit hjem/forretning og det selvfølgelig skal behandles ligeledes.

Derfor har vi i Malerfirmaet E4 kun faglært arbejdskraft. Dette gør vi for at kunne garantere høj kvalitet hver gang.

Vi i Malerfirmaet E4, benytter os kun af malerfagets bedste materialer fra bla. Flügger og Sigma Coatings, som vores primære leverandører. De har også en lang række produkter som besidder EU Blomsten for at være miljøvenlige. Vi bestræber os på at levere et resultat som De kan få glæde af i mange år fremover, dette kræver ordentlige materialer. Det er også derfor vi, så vidt opgaven kræver det, altid maler med 100% acryl maling. Det er altså Ferrarien indenfor maling.

Vi i Malerfirmaet E4 er altid parat til at komme ud og få en uforpligtende snak om netop jeres projekt. Så udfyld kontakt formularen eller giv mester Rasmus Kragh Lillemose et kald på 61 14 48 73.

Malerfirmaet E4 v. Rasmus Kragh Lillemose – Når kvalitet er et krav

Rasmus Kragh Lillemose

Malerfirmaet E4

Diget 17
4600 Køge
CVR: 37927317

61 14 48 73
rl@malerfirmaet-e4.dk

Kontakt dit malerfirma og få et tilbud

Vores malerfirma kører ud hver dag i Køge Bugt og Roskilde, og vi kommer gerne forbi dig for at drøfte din maleropgave og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 61 14 48 73, så er E4 og dit professionelle malerfirma på vej!

Jeg lover jeg regner en god pris, om den bliver god for dig eller mig må tiden vise

– Citat Malermester Rasmus Kragh Lillemose